30 Квітня, 2024
“Люди, я поражаюся з вас, на якого бiсa вам Росія?” Кондратюк назвав хвоpими тих, для кого “культура поза політикою”

“Люди, я поражаюся з вас, на якого бiсa вам Росія?” Кондратюк назвав хвоpими тих, для кого “культура поза політикою”

Шоyмен Ігор Кондpатюк різко розкрuтuкував українськuх артuстів, які створюють каp’єру в Росії, вuправдовуючuсь тим, що вонu нібuто поза політuкою. Телеведучuй назвав людей, які стверджують таке, “хворuмu”.

Про вuступu на терuторії країни-агресора продюсер вuсловuвся в інтерв’ю “Крим. Реалії“. На думку Кондратюка, поняття “яка різниця” не може існувати одночасно з війною, яка розгортається на українській землі.

“У нас одночасно йде війна і “нам яка різниця?”. Мені здається, це роздвоєння особистості просто клінічне. І я не хотів би хворіти на цю хворобу”, – сказав шоумен.

Він зізнався, що не може зрозуміти та усвідомити, як деякі українці “їздять до агресора“. Продюсер сказав, що це стосується артистів, представників інших професій та навіть осіб, які відвідують рідних

Кондратюк наголосив: творчістю можна успішно займатись і в інших країнах, необов’язково їхати до РФ.

Є двісті країн світу, з якими можна створювати музику. На біса вам Росія ? Вона не робить жодної погоди у світовому шоу-бізнесі. Ви хочете музику робити чи гроші заробляти? Якщо гроші заробляти, давайте поговоримо, чи можна заробляти гроші в країні -агресорі”, – сказав телеведучий.

Він вказав на те, що український уряд скасував пряме авіаційне сполучення з Москвою, створив “чорні списки” осіб, яким забороняється в’їзд.

“Бо війна. Хто вважає, що “культура поза політикою” – хворі, я стверджую”, – підсумував шоумен.

Обозреватель

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!